Άργος: Τζάμπα πήγε η ανατίναξη του ενός ΑΤΜ

Τζάμπα φαίνεται πως ανατίναξαν και το δεύτερο ΑΤΜ, οι τρεις δράστες στο Άργος, καθώς αφαίρεσαν χρήματα μόνο από το ένα, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η Αστυνομία σήμερα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Γύρω στη 1:30 τα σήμερα τα ξημερώματα οι άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες ανατίναξαν τα δύο ΑΤΜ στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης επί της οδού Κορίνθου. Τόσο η εκρηκτική ύλη, όσο και το ποσό που πήραν οι δράστες παραμένουν άγνωστα.

Δεύτερη φορά στόχος μέσα σε ένα χρόνο
Πριν ένα χρόνο περίπου στο ίδιο σούπερ μάρκετ είχαν ανατινάξει το εξωτερικό ΑΤΜ. Αυτή την φορά δεν αρκέστηκαν μόνο σ` αυτό αλλά έσπασαν την τζαμαρία και ανατίναξαν και το εσωτερικό ΑΤΜ. Για δεύτερη φορά έβαλαν στο μάτι διαρρήκτες το ΑΤΜ της Alpha Bank και για πρώτη φορά το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό σε Αργολίδα και Κορινθία χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, «χθες (19.8.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, άγνωστοι δράστες, προκάλεσαν έκρηξη σε δύο τραπεζικά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.).

Οι δράστες αφαίρεσαν, από ένα εκ των δύο μηχανημάτων, χρήματα.