Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Βόμβα» Μπαλάσκα – Έρχεται νέα σύλληψη τις επόμενες ώρες

Πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμη περισσότερες συλλήψεις όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. 

Σφίγγει ο κλοιός από την ΕΛ.ΑΣ. την ώρα που οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη όσον αφορά τους θάνατους της Μαλένας και της Ίριδας, με την 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας. 

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ίσως έχουν κρυμμένο «άσσο στο μανίκι», καθώς είναι δυνατόν να υπάρχει μάρτυρας «κλειδί» για την υπόθεση της Μαλένας, τον οποίο όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν… αλλά αρνούνται και την ύπαρξή του, αφήνοντας το ερώτημα να αιωρείται εάν τελικά υπάρχει ο άνθρωπος που με τη μαρτυρία του θα ξεκλειδώσει την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε στο «Πρωινό» του ANT1 ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά σε νέα σύλληψη όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση. «Eίμαστε πάρα πολύ κοντά σε σύλληψη για την υπόθεση της Πάτρας από το στενό περιβάλλον της κατηγορουμένης ακόμα και από αυτούς που κάνουν σήμερα δηλώσεις, με την κατηγορία της συνέργειας» δήλωσε χαρακτηριστικά.