22.8 C
argos
27/09/2023
ARGOSNEWS.GR
DimKamposos_large

Οι εκλογές του 2023 έχουν υπογραφή Καμπόσου

Κοινοποίηση

Καθημερινά ο Δήμαρχος Καμπόσος λαμβάνει στο γραφείο του μηνύματα από ανθρώπους που επισκέπτονται μετά από πολλά χρόνια το Άργος και διαπιστώνουν την τεράστια αλλαγή και μεταμόρφωση του κέντρου.

Μία πόλη που το κέντρο της είναι φτιαγμένο με ευρωπαϊκά πρότυπα με ασφάλεια για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, με χώρους αναψυχής αλλά και χωρίς μποτιλιάρισμα(Όσοι έχουμε μεγαλώσει στην πόλη του Άργους θυμόμαστε την ουρά αυτοκινήτων στην οδό Δαναού που ανέβαινε την Κορίνθου και έφτανε ως το αρχαίο θέατρο)
Σήμερα ζούμε σε μια άλλη πόλη, ευρωπαϊκή και αυτό το χρωστάμε στο όραμα και στον αγώνα ενός αγαπητού στο λαό Δημάρχου, αλλά και στην στήριξη των δημοτικών του συμβούλων που αγκάλιασαν το όραμα του.

Το Άργος θα πέθαινε όταν ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα μπήκε σε λειτουργία.
Τότε ήταν που σταμάτησαν να περνούν όλα τα αυτοκίνητα μέσα από το Άργος με κατεύθυνση προς Τρίπολη Αρκαδία-Μεσσηνία -Λακωνία με αποτέλεσμα το Άργος να καταστεί από εμπορικός κόμβος μια πόλη που βασίζεται μόνο στην εσωτερική οικονομία της.Μετά το 2003 που ολοκληρώθηκε λοιπόν ο αυτοκινητόδρομος το Άργος άρχισε σιγά-σιγά να πεθαίνει και τα μαγαζιά έκλειναν το ένα μετά το άλλο. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επηρέασε όλες τις οικονομικές βαθμίδες του τόπου με αποτέλεσμα να μειωθεί η εμπορικότητα σε όλες τις πόλεις όχι μόνο στο Άργος. Η οικονομική κρίση έπληξε και τους αγρότες που είναι η βάση της οικονομίας του δήμου Άργους Μυκηνών. Η τιμή του πορτοκαλιού και γενικά των εσπεριδοειδών τα τελευταία χρόνια έχει πέσει κατακόρυφα και αυτό έχει αποδυναμώσει αγρότες παραγωγούς και πωλητές. Επίσης το Άργος δεν διέθετε σχέδιο πόλης Νοτίου τμήματος με αποτέλεσμα όσοι είχαν τη δυνατότητα να χτίσουν σπίτια να φεύγουν για διπλανές πόλεις. Έπρεπε κάτι να γίνει να γίνουν αλλαγές η πόλη να παραμείνει ζωντανή! Και αυτό το πρόβλημα το έλυσε ο δήμαρχος Καμπόσος δίνοντας νέο αναπτυξιακό αέρα με την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλεως νότιου τμήματος.
Ο σοφός λαός λοιπόν το 2010 ψήφισε έναν οραματιστή δήμαρχο ένα δήμαρχο που είχε μάθει στη ζωή του να ξεπερνά τα εμπόδια και αυτό το ήξερε πολύ καλά ο κόσμος γιατί ήταν ένα δικό τους παιδί, ήταν και παραμένει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.
Τα αποτελέσματα της ορθής διαχείρισης που έχει κάνει ο Δημήτρης Καμπόσος στο Δήμο Άργους-Μυκηνών είναι εμφανή και αδιαμφισβήτητα. Σχολεία , Ανάπλαση Κέντρου Άργους, Αίθουσα τέχνης και πολιτισμού (Μ. Αλέξανδρος), Κολυμβητήριο, σχέδιο πόλης Νοτίου Τμήμα, 7 γήπεδα, έφερε 3 σχολές στο Αργος Σχολή Τουρισμού Πελοποννήσου, Ι.Ε.Κ Μαγειρικής και ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ, Κοινωνικό μαγειρείο, κοινωνικό παντοπωλείο, παιδικές χαρές ανάπλαση στις παραλίες μας, εργοστάσιο νερού για καθαρό και υγιεινό νερο, Ξενώνα Αχλαδοκάμπου, καινούργιο δημαρχείο(ετοιμάζεται), πάρκο πόλης(τα χρήματα έχουν ήδη εγκριθεί) , αγροτική οδοποιία (δρόμοι στα χωριά , έχει τελειώσει ο διαγωνισμός και βρίσκεται στο ελεγκτικό συνέδριο, ξεκινάει από Ιανουάριο και αλλάζουν τα χωριά μας), Αστική οδοποιία (δρόμοι της πόλης 3.500.000 έρχονται και περίπου τον Απρίλιο με καλό καιρό αλλάζει ριζικά όλο το οδικό δίκτυο).
Στον τομέα του πολιτισμού , ο Καμπόσος είναι πάντα δίπλα στα σωματεία και στους πολιτιστικούς συλλόγους. Πότε άλλοτε είχαμε στο Άργος εκδηλώσεις τέτοιου μεγέθους όπως το Καρναβάλι στο Άργος , οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οι συναυλίες το Καρουζέλ , το παγοδρόμιο οι στολισμοί τα Χριστούγεννα? Οι παλαιότεροι θα θυμάστε πώς μόνο μερικά λαμπιόνια τοποθετούνταν στις νεραντζιές απέναντι από το Καζινό και τώρα ο δήμαρχος Καμπόσος ξεκινάει τους εντυπωσιακούς στολισμούς πολύ νωρίτερα βοηθώντας να παραταθεί το εορταστικό κλίμα και να ενισχυθεί η τοπική αγορά.
Αντίστοιχη μεγαλοπρέπεια έχει δοθεί και στον εορτασμό του Πάσχα στο κέντρο του Άργους με συναυλίες που έχουν αφήσει εποχή και έχουν προσέλκυσει κόσμο από άλλες περιοχές όπως οι συναυλίες με τον Πέτρο Γαϊτάνο, με τον Μπάση, την σπουδαία Γλυκερία κ.λ.π . Μεγάλες συναυλίες στο κέντρο της πόλης αλλά και στο αρχαίο μας θέατρο με το καλοκαίρινο Φεστιβάλ της ΚΕΔΑΜ.
 Άλλαξε τον προσανατολισμό του δήμου μας προς τον τουρισμό προβάλλοντας την ιστορία του με την τοποθέτηση των αγαλμάτων και την ανάδειξη της γλυπτικής σχολής του σπουδαίου αρχαίου Αργείου γλύπτη Αγελάδα.
Και πόσα άλλα έργα έκανε αυτός ο Δήμαρχος μέσα στα πιο μαύρα χρόνια που πέρασε η Ελλάδα και η οικονομία. Σε εποχές που η μείωση των εσόδων και των κρατικών επιχορηγήσεων των Δημων έχει αγγίξει το 92%! Φανταστείτε πόσα έργα θα έκανε ο Καμπόσος αν ήταν Δήμαρχος τις χρυσές εποχές τότε που έπαιρναν εκατομμύρια οι προηγούμενοι και στον Δήμο Άργους Μυκηνών δεν γινόταν τίποτα! Και αναρωτιόμαστε λοιπόν πώς μπορούν ορισμένοι να αμφισβητούν αυτό το τεράστιο έργο και την τεράστια προσφορά του αναμορφωτή δημάρχου Άργους Μυκηνών?
Δυστυχώς όμως υπάρχουν αυτοί οι 5-6 τυφλωμένοι από φιλοδοξία ή επειδή ο δήμαρχος δεν τους έδωσε αξίωμα (με μισθουλακο) , προτάσσουν το προσωπικό ΣΥΜΦΈΡΟΝ και αγνοούν το συμφέρον του τόπου, αυτό που ο Δήμαρχος Καμπόσος το έχει πάνω απ’ όλα! Ο λαός γνωρίζει πως ο δήμαρχος των έργων ο αναμορφωτής Δημήτρης Καμπόσος είναι και θα παραμείνει δήμαρχος ώστε να ολοκληρώσει το μεγάλο του όραμα αυτό για έναν δήμο ισχυρό για έναν Δήμο πρωτοπόρο.
Ο λαός έχει καταλάβει και ξέρει τους τεμπέληδες, ξέρει τους φιλάργυρους, ξέρει τους αγράμματους, ξέρει…ξέρει ….ξέρει ακόμα και αυτούς που είναι υποκινητές τους, γι’αυτό χρειάζεται αυτοσυγκράτηση γιατί ο εξευτελισμός είναι ένα βήμα δίπλα σας διότι στις εκλογές του 2023 τα ποσοστά του Καμπόσου θα αγγίξουν το 70%.Οι εκλογές του 2023 έχουν υπογραφή Καμπόσου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία των 7 Δημοτικών σχολείων του Άργους

Εισόδια της Θεοτόκου: Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους γιορτάζει την Προστάτιδα εικόνα του

Αποκριάτικος Χορός του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

Aίθουσα Σύνταξης

Leave a Comment