19.9 C
argos
06/06/2023
ARGOSNEWS.GR
82f7a41defd5a2e409260b327f0b5891_L.webp

Προσοχή με νέα απάτη στο όνομα της «Εθνικής Τράπεζας» -Τα email που στέλνουν επιτήδειοι

Κοινοποίηση

Δεν έχουν τέλος οι ηλεκτρονικές απάτες, με τους επιτήδειους να βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να κλέψουν χρήματα από λογαριασμούς.
Συνεχώς νέους τρόπους βρίσκουν οι απατεώνες για να κλέψουν λογαριασμούς από τράπεζες και να «αδειάσουν» τα χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.


Αυτή τη φορά οι επιτήδειοι κλέβουν στο όνομα της «Εθνικής Τράπεζας», συγκεκριμένα στέλνουν μαζικά email που γράφουν το εξής μήνυμα:

«Аγαπητέ πελάτη,


Aυτή είναι μια τρίτη ειδοποίηση‚ η ΕΤΕ έχει βελτιώσει τα μέτρα ασφαλείας για διαδιкτυαкές συναλλαγές кαι απαιτεί υποχρεωτιкή επιβεβαίωση εк μέρους σας.

Aкολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά τις διαδιкτυαкές δυνατότητες:

Eπιкυρώνω
Еάν θέλετε να επιкοινωνήσετε μαζί μας‚ παραкαλούμε απαντήστε σε αυτό το еmаіl

Τις кαλύτερες ευχές,

Eθνιкή Τράπεζα της Ελλάδος»Το παραπάνω μήνυμα έχει αποστολέα ένα email που σε καμία περίπτωση δεν είναι της Εθνικής Τράπεζας καθώς είναι το εξής: «ete@ 4stextiles .com» και με θέμα, «H πιστωτιкή σας кάpτα έχει απoκλειστεί πpoσωpιvά!»

Τονίζεται ότι πότε η τράπεζες δεν ζητούν επικαιροποίηση στοιχείων μέσω email και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή -όπως το να ελέγχεται το email αλλά και το μήνυμα πώς είναι γραμμένο- για να μην πέσετε θύμα ηλεκτρονική απάτης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σύλληψη 18χρονου αλλοδαπού στο Άργος με ναρκωτικά

Άργος: Τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί λίγα λεπτά μετά την ανατίναξη των ΑΤΜ στο super market

Σύλληψη 18χρονης στο Άργος για κλοπή από Super Market

Leave a Comment