Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Φωτοστιγμές από το Σαββατοκύριακο που φεύγει !

Φωτοστιγμές από το Σαββατοκύριακο που φεύγει !

Μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Μύλων στα πλαίσια της εκδήλωσης– παρουσίασης της μελέτης του έργου «Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Λέρνας» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Έναρξη διήμερων ιστιοπλοϊκών αγώνων στο Κιβέρι προς τιμήν και παρουσία του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντούρη.

Δημιουργικότητα, φαντασία και μοναδικές συνθέσεις από την Λίνα Μουτάφη και την Έλενα Καλαφάτη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με έργα τους στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος .

Στο μνημόσυνο που τελέσθηκε στη μνήμη των 88 εκτελεσθέντων από τα Γερμανικά στρατεύματα τον Μάιο του 1944 στο μαρτυρικό χωριό των Λιμνών. Η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, που δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης τεύχος Α την 1η Ιουνίου 2017, έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στους κατοίκους του χωριού αλλά και σε όλες και όλους όσοι έστω και στο ελάχιστο συμβάλλαμε στην συλλογή του υλικού και την τεκμηρίωση του δίκαιου αυτού αιτήματος.

Εκλογές για την ανάδειξη των μελών των οργάνων διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους. Μεγάλη η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και σημαντικότατη αυτή του Περιφερειακού Τμήματος Άργους.

Στον αγώνα του Παναργειακού με τον Τενεάτη Αθικίων με την βαπτιστήρα μου και τις φίλες της ! Ένας αγώνας για γερά νεύρα και πολύ σημαντικός για την ομάδα της πόλης μας. Το νικηφόρο όμως αποτέλεσμά του μας γέμισε χαρά και προκάλεσε ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς.

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας στο Κιβέρι και στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Άλωση της Βασιλεύουσας, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νεκτάριο με θέμα: ” Ταξίδι στην Πόλη και την Εκκλησία των Θρύλων και των Ονείρων μας”.