Το Άργος ανάμεσα στους 11 οικονομικότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για μια απόδραση γεμάτη νέες εμπειρίες

Time Out: Δείτε κάποιες από τις πιο οικονομικές πόλεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στην Ευρώπη.

Ηλαχτάρα για ταξίδια μέσα μας μπορεί να έχει φουντώσει, όμως δυστυχώς ταυτόχρονα πολλοί από εμάς μετά από δύο χρόνια αβεβαιότητας δεν είμαστε σε θέση να ξοδέψουμε πολλά.

Τα καλά νέα σύμφωνα με το Time Out είναι πως υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και προσιτά μέρη στην Ευρώπη που μπορείτε να επισκεφθείτε χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Επιπλέον, πολλά από αυτά τα μέρη απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε προκειμένου να εντοπίσετε και να απολαύσετε τα καλύτερα σημεία. Από την γεμάτη ερείπια πόλη του Άργους στην Ελλάδα μέχρι τον παράδεισο των καλοφαγάδων, το Γκρατς στην Αυστρία, εδώ είναι 11 από τις πιο οικονομικές πόλεις για να επισκεφθείτε στην Ευρώπη.

Άργος, Ελλάδα

Το Άργος είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου. Ακριβώς στην καρδιά της Πελοποννήσου, έχει υπέροχο κλίμα και αρχαιολογικό κάλλος που εκτείνεται ως εκεί που φτάνει το μάτι. Σύμφωνα με το μύθο, κάποτε κυριολεκτικά κυβερνιόταν από το γιο του Δία. Είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό εκτός του τουριστικού χάρτη, οπότε μπορείτε να εξερευνήσετε τα ερείπια του αρχαίου θεάτρου, το προϊστορικό κάστρο και τη Ρωμαϊκή Αγορά του 6ου αιώνα π.Χ. με την ησυχία σας.