Το Άργος σκηνικό ταινίας διεθνούς παραγωγής (βίντεο)

Το κέντρο της πόλης του Άργους έχει μεταμορφωθεί σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου σε σκηνικό ταινίας διεθνούς παραγωγής.

Στην πόλη από τις 14:00 έως και τις 17:30  θα εφαρμοστούν και προσωρινά περιοριστικά μέτρα (ρυθμίσεις στην κυκλοφορία) πάσης φύσεως οχημάτων, λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων της  Γερμανικής ταινίας δράσης Autobahn που  πραγματοποιεί η εταιρία Avaton Films και σύμφωνα με απόφαση του  Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Ευάγγελου Πιπέρη σε κεντρικούς  δρόμους του Άργους.

Η διακοπή της κυκλοφορίας και η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αφορούν τα τμήματα των οδών:

-Β. Σοφίας από την διασταύρωση με την οδό Κοραή

-Β. Κων/νου από τη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου έως το τέρμα της οδού

-Κορίνθου από τη διασταύρωση με την οδό Αγγελή Μπόμπου έως τη διασταύρωση με την οδό Β. Κων/νου

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελή Μπόμπου, Μυστακοπούλου, Βασ.Σοφίας, Κοράη, Κορίνθου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γεν. Κολοκοτρώνη και Φείδωνος.

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ανωτέρω ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν κατά την κρίση του οικείου Τμήματος Τροχαίας Άργους- Μυκηνών.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Δείτε παρακάτω δηλώσεις από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο καθώς και από τον  υπεύθυνο της εταιρίας παραγωγής: