10 χρόνια Φείδωνας Άργους – Αυτή η εκδήλωση θα τους μείνει αξέχαστη

Η επετειακή εκδήλωση του ποδοσφαιρικού συλλόγου ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Σταύρου Αλεξίου.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητριών, γονέων, αθλητικών και πολιτικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο,18 Ιουνίου, η πρώτη εκδήλωση του Φείδωνα Άργους με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών από την ίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών και η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Σταύρου Αλεξίου.

Στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων των εκπαιδευτηρίων «Αυτενεργώ» ο επί μία πενταετία προπονητής του Φείδωνα Δημήτρης Τότσικας άνοιξε την εκδήλωση με προβολή ενός βίντεο με φωτογραφίες από την δεκαετή δραστηριότητα του συλλόγου. Ακολούθησε μία έκπληξη. Δύο νεαρές αθλήτριες η Ανδριανή Γαβρίλου με το Ακορντεόν και η Μαριλία Κουκουμάνου με το σαντούρι έπαιξαν ευχάριστα μουσικά ακούσματα καταχειροκροτηθείσες.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Γιάννης Αποστολόπουλος στην σύντομη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις επιτυχίες των κοριτσιών και στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και υπάρχουν στην ομάδα κυρίως οικονομικά και αγωνιστικά. Αναφέρθηκε επίσης στο ενδιαφέρον που δείχνει η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ για το ποδόσφαιρο Γυναικών, στη γενναία οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Αθλητισμού και τον κ. Αυγενάκη, όπως   και στην σημαντική βοήθεια τα δύο τελευταία χρόνια από τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαντζούνη. Ευχαρίστησε τους παρισταμένους Αντιδημάρχους  κ.κ. Δελή Νικόλαο και Τζαβέλα Βαγγέλη για το ενδιαφέρον τους προς το σύλλογο και τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν ο Δήμος Άργους- Μυκηνών  υποστήριζε οικονομικά όπως η Περιφέρεια και οι άλλοι Δήμοι, η ομάδα θα παρέμενε στην Α΄εθνική κατηγορία.

Ακολούθησε η υψηλού επιπέδου ομιλία της καρδιολόγου κυρίας Ελένης Παναγιωτοπούλου, με θέμα «Ποδόσφαιρο γένους Θηλυκού»,  η οποία αναφέρθηκε με μεστό λόγο στις θετικές επιδράσεις του ποδοσφαίρου στην υγεία των κοριτσιών και στην διαμόρφωση της προσωπικότητά τους.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία της κυρίας Αικατερίνης Φαλίδα, προπονήτρια της εθνικής Κορασίδων  η οποία, αφού ευχαρίστησε τόσο για την πρόσκληση όσο και για την ευκαιρία που της δόθηκε να επικοινωνήσει   με τις αθλήτριες και τους γονείς, προχώρησε σε ουσιαστικές οδηγίες και συμβουλές προκειμένου τα κορίτσια να επιτυγχάνουν τους στόχους τους μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν παρέλειψε δε να τονίσει την προσφορά του Φείδωνα στις εθνικές ομάδες.